Szegedi Rendészeti Szakgimnázium


Tanévzáró

Vörös Tibor r. alezredes

A képre kattintva elérhető a cikkhez tartozó galéria

Tanévzáró ünnepség keretében búcsúztunk el a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium másodéves, végzős rendőr tanulóitól.
Az egy héten át tartó szakmai- képesítő vizsgák sikeres teljesítését követően, 2017. június 16-án a Szakgimnázium alakuló-terén 146 fő frissen végzett rendőr sorakozott fel és fogadta az Országos Rendőr-főkapitányságról érkezett elöljárót.
Dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok, országos bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes ünnepi köszöntőjében kiemelte a magas szintű elméleti-és gyakorlati ismeretekkel rendelkező rendőri állomány szükségességét, a hivatás és a szakma iránti elkötelezettség jelenőségét, a kulturált, törvényes, szakszerű és arányos rendőri intézkedések lefolytatása iránt jelentkező igényt. Köszönetet mondott a felkészítésben kifejtett munkáért az intézmény tanári és oktató állományának. Gratulált a tanulóknak az elméleti, gyakorlati és vizsgaidőszakban elért eredményekhez.
Kiemelkedő tanulmányi eredménye és sportteljesítménye alapján 6 fő végzős rendőr vehetett át országos rendőr-főkapitányi és iskola igazgatói dicséretet, illetve kiváló sportoló elismerést.
Gratulálunk a kiváló eredményekhez!
A kinevezett állomány 2017. június 19-el a kijelölt területi szerv állományában megkezdi szakmai munkáját, amelyhez sok sikert kívánunk.